Legwear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
Gratis verzending vanaf € 50,-

Wear Online biedt je de volgende manieren om te betalen

TIJDELIJK ALLEEN OP FACTUUR
Wanneer je wil betalen via een overboeking, dan kun je ons een email sturen met je adresgegevens en de artikelen die je graag zou willen bestellen. Je kunt na ontvangst van de factuur per e-mail het geld overmaken op onze rekening. 
Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, wordt je order in behandeling genomen. Het kan zijn dat de leveringstermijn hierdoor enige dagen wordt vertraagd. Binnen Nederland zijn de verzendkosten 4.95 euro onder de 50 euro. De verzendkosten naar het buitenland zijn te hier te vinden op onze pagina verzendkosten.

Wear Online
Floris de Vijfelaan 7
3132 HK Vlaardingen

Email: info@wear-online.com 
Reknr: NL68 INGB 0008 0224 42 t.a.v. Jeffrey Jansen (Wear Online)
Kvknr: 66992230
Btwnr:
BIC: INGBNL2A

ONDERSTAANDE BETAALMETHODEN BINNENKORT BESCHIKBAAR

iDEAL 
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in de voor jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij de meeste banken (ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS regio Bank, Knab, van Landschot, Tridos) kun je direct gebruik maken van iDEAL. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, sturen wij je een bevestiging per e-mail. 

Rembours
Als je onder rembours bestelt dan betaal je aan de postbode. Mocht je niet thuis zijn als de postbode het pakketje komt aanbieden dan doet hij een kaartje in de brievenbus waarmee je je bestelling op het postkantoor kunt betalen en afhalen. Dit is alleen mogelijk voor afleveradressen in Nederland. Bij betaling onder rembours worden er rembourskosten in rekening gebracht omdat de postbode het aan huis moet komen afrekenen.

Mastercard, Visa en Maestro
Je kunt je bestelling betalen met de volgende creditcards: VISA, MasterCard en Maestro. Om je gegevens te beschermen, worden deze volledige gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Betalen met creditcard is de extra veilig door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode of Verified by Visa). 

Paypal
Betalingen via PayPal vinden plaats door middel van een beveiligde verbinding van PayPal. Via PayPal kun je betalen met Visa, MasterCard, Discover en American Express. Voor meer informatie: www.paypal.com

Afterpay ( Alleen Nederland)
Je kunt je bestelling ook achteraf betalen door middel van Afterpay. AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Afterpay website.