Legwear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
Gratis verzending vanaf € 50,-

Wear Online biedt je de volgende manieren om te betalen

Wanneer je wil betalen via een overboeking, dan kun je ons een email sturen met je adresgegevens en de artikelen die je graag zou willen bestellen. Je kunt na ontvangst van de factuur per e-mail het geld overmaken op onze rekening. 
Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, wordt je order in behandeling genomen. Het kan zijn dat de leveringstermijn hierdoor enige dagen wordt vertraagd. Binnen Nederland zijn de verzendkosten 4.95 euro onder de 50 euro. De verzendkosten naar het buitenland zijn te hier te vinden op onze pagina verzendkosten.

Wear Online
Floris de Vijfelaan 7
3132 HK Vlaardingen

Email: info@wear-online.com 
Reknr: NL68 INGB 0008 0224 42 t.a.v. Jeffrey Jansen (Wear Online)
Kvknr: 66992230
BIC: INGBNL2A

BETAALMETHODEN

iDEAL 
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in de voor jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij de meeste banken (ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS regio Bank, Knab, van Landschot, Tridos) kun je direct gebruik maken van iDEAL. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, sturen wij je een bevestiging per e-mail. 

Bancontact
Een betaling met Bancontact is vergelijkbaar met die van een iDEAL-betaling. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.