Legwear Online maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

Wear Online biedt u de volgende manieren om te betalen

Internetbankieren (factuur)
Wanneer u wilt betalen via een overboeking, dan kunt u ons een email sturen met uw adresgegevens en de artikelen die u graag zou willen bestellen. U kunt na ontvangst van de factuur per e-mail het geld overmaken op onze rekening. 
Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, wordt uw order in behandeling genomen. Het kan zijn dat de leveringstermijn hierdoor enige dagen wordt vertraagd. 
Binnen Nederland zijn de verzendkosten 4.95 euro onder de 50 euro. De verzendkosten naar het buitenland zijn te hier te vinden verzendkosten.

Onze gegevens 
Wear-Online.com 
Clercxstraat 6
5017 EB Tilburg 

Postadres 
Clercxstraat 6
5017 EB Tilburg  

Email: info@wear-online.com 
Reknr: NL98RABO0323989446 Rabobank t.a.v. Wear Online 
Kvknr: 69982384 
Btwnr: NL060727603B01 
BIC: RABONL2U 
IBAN: NL98RABO0323989446 


iDEAL 
Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. U rekent af in de voor u vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij de meeste banken (ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS regio Bank, Knab, van Landschot, Tridos) kunt u direct gebruik maken van iDEAL. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, sturen wij u een bevestiging per e-mail. 

Rembours
Als u onder rembours besteld dan betaalt u aan de postbode. Mocht u niet thuis zijn als de postbode het pakketje komt aanbieden dan doet hij een kaartje in de brievenbus waarmee u uw bestelling op het postkantoor kunt betalen en afhalen. Dit is alleen mogelijk voor afleveradressen in Nederland. Bij betaling onder rembours worden er rembourskosten in rekening gebracht omdat de postbode het aan huis moet komen afrekenen.

Mastercard,Visa en Maestro
U kunt uw bestelling betalen met de volgende creditcards: VISA, MasterCard en Maestro. Om uw gegevens te beschermen, worden deze volledige gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Betalen met creditcard is de extra veilig door de 3D secure beveiliging (MasterCard SecureCode of Verified by Visa). 

Paypal
Betalingen via PayPal vinden plaats door middel van een beveiligde verbinding van PayPal.
Via PayPal kunt u betalen met Visa, MasterCard, Discover en American Express 
Voor meer informatie: www.paypal.com